Set Lengkap Mince Jimat Sehingga RM60 Sempena Bulan Merdeka

ditaip Zanariah Mohd Nasir jam 12:00 PM

Ok ni set lengkap paling best paling jimat dan paling awesome.
Hihi. Normal price RM285 taw sekarang hanya RM225 je

SET MINCE MURAH
SET LENGKAP MINCE

Apa yang ada dalam set ni? Check it out ladies

2 Botol Mince
Mince untuk kontrol selera makan dan dalam masa yang sama akan bakar semua lemak yang tak diperlukan. 2 botol cukup untuk consume sebulan. Rasanya sedap macam gula-gula sebab tu nama glemer dia gula-gula kurus taw. Yummie!

1 Gel Cool Rose
Ok gel ni pelengkap set kurus luar dan dalam. Untuk bakar lemak dan firmkan skin. So tak de la masalah kulit gelebeh walaupun berat uols turun agak cepat bila consume mince. Mana lemak degil tu elokla disapu gel ni. Baunya wangi sangat, tak melekit dan paling best sejukk

7 PEK GREEN COFFEE TEA
Cukup untuk 7 hari detox. Dalam sebulan kita perlu ambil 7 hari khas untuk detox so set ni memang dicipta khas untuk keperluan ni okay. Sebelum consume apa² suplemen sebaiknya uols detox dulu untuk max kan penyerapan vitamin yang kita ambil


ok itu sahaja. nak try?
Laju-laju whatsapp 01128511631 sementara ada harga combo ni atau nak mudah klik je link
http://blogformulapikatsuami.wasap.my
Jom merdekakan diri dengan berat badan idaman kita jomm





Dah habis baca ke? Jangan lupa tinggal komen ◕‿◕



0 komen:

:a :b :c :d :e :f

Post a Comment

 

Copyright © 2018 Zanariah Mohd Nasir | Hannah Marketing (002548446-P). All rights reserved | Sign in, MP Design